Tuesday, February 14, 2012

Mission Impossible met de Aston Martin DB5 Skyfall rijdt in

Letselschade Advocaten Rotterdam


Geplaatst op 13-02-2012 om 11: 56 door ricardo in Aston-Martin 19 Reacties»

Like a Sean

Het pictogram werd door Sean Connery in Goldfinger op p staart geschopt in (1964) en Thunderball (1965), en onlangs kwam terug in het nieuws vanwege van een veiling bezoek, kan weer in p make-up. P in een ondersteunende rol, p krijgt namelijk DB5 Bond-film die dit najaar SKyfall.

In de rol van Bond zal opnieuw worden gespeeld Skyfall p door moeilijkheden die van totale vernietiging weer dingen redden kunnen terwijl hij voor p charmes/curven van Berenice Marlohe (dame uit p Duster-reclame valt). Een wilde gok, we weten het. Er is ook wat product positionering voor spelen, aangezien p naar verluidt evoque JLR Europa is. Maar voor p ouderwetsch Bond-fun liefhebbers is er beter nieuws p heel iconische DB5 maakt een comeback.

Uitgerust met uitschuifbare-machinegeweren en misschien een paar andere Bond-apparaten zal worden ingezet voor p 282 BHP bolide-inter alia-a Chase scene (archief afbeelding). Hij al ingesteld op p gespot in de Schotse Clencoe. Foto!

Word nieuwsgierig anar p bolide Britse stijl? Meer beelden van p voormalige DB5 die omringd door Playboy-meisjes in dit woord muur papier onderwerp. En alles wat die u wilt weten ongeveer 007 in deze infographic met autogescheidenis staat.

UPDATE: Afbeeldingen van p-Londen, met een prominente rol Skyfall optreden voor een Jaguar XJ-L op een aanhangwagen.


Letselschade Advocaten Utrecht

No comments:

Post a Comment